A babatermék-kereső

Euronics

Cégtörténet

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapítottuk Balatonfüreden, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A vállalat alaptevékenysége műszaki cikkek kiskereskedelme és a hozzájuk tartozó szolgáltatások nyújtása.

A 1994-es esztendő nem csupán a milliárdos forgalom elérése miatt volt mérföldkő számunkra: az addig pusztán Veszprém megyén belül működő hálózat kilépett a megye határain, és egy határozott, tudatos expanziós politikával napjainkra elérte a 68 működő üzletet.

2001-ben csatlakoztunk az Euronics nemzetközi beszerzési társulásához. A 29 országban, több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet égisze alatt mi használjuk kizárólagosan a márkanevet és a jól bevált „know-how”-t Magyarországon, valamint részt veszünk a nemzetközi akciókban is. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt. Célunk, hogy egy világhálózat részeként elvigyük az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben.

2008-ban elindítottuk saját webshopunkat, melynek folyamatos fejlesztésén dolgozunk. Ezen tevékenységeket jelenleg is a veszprémi központ koordinálja. Az első nagyméretű áruházainkat 2011-ben nyitottuk meg Budapesten, azóta pedig megkezdtük az ország keleti felén is a terjeszkedést.

Az árubemutatástól a képzésig minden területen olyan megoldásokat keresünk és alkalmazunk, amelyek az innováció irányába mutatnak. A nemzetközi társulás alapelvei mellett így nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink és munkatársaink szakképzésére, hogy az Euronics áruházakban valódi szakértők állhassanak a vásárlók rendelkezésére. 2017-ben már 1200 szakértő munkatárs segítette a vevőket a megfelelő vásárlói döntés meghozatalában.


Felelősségvállalás

Cégünk számára a sport támogatása is fontos, ezért immáron 23 éve veszünk részt a 22-szeres magyar bajnok, 2-szeres KEK-győztes Telekom Veszprém KC férfi kézilabda csapat támogatásában. Tősgyökeres veszprémiként, a Vöröskő Kft. szinte a kezdetektől fogva támogatja a veszprémi kézilabdások munkáját, mely idővel egyre népszerűbb és sikeresebb sportággá vált. A sport mindig is fontos része volt a cégnek, hiszen dinamizmust, gyorsaságot, sok esetben pedig kemény harcokat és fegyelmezettséget sugall.

A sportszponzoráció mellett rászorulóknak is segítséget nyújtunk: adományokkal, jótékonysági gyűjtéssel járultunk hozzá gyermekek, családok életkörülményeinek javításához. A Jótündér Alapítványon keresztül több éven át nyújtottunk segítő kezet hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő gyermekeknek, hogy ezáltal csökkentsük szüleik terheit is. A társadalmi egyenlőtlenségek csökkentéséért, a szegénység megelőzéséért, a mélyszegény sorba jutottak anyagi biztonságának megteremtéséért küzdöttünk, ennek érdekében pedig támogatási és oktatási programokhoz, kampányokhoz adtuk nevünket, nyújtottunk segítséget.

Már hagyomány, hogy minden év végén több rászoruló családnak adományozunk tartós élelmiszert, műszaki termékeket és háztartási berendezéseket, amelyek a mindennapi életet könnyebbé, az együtt töltött időt pedig tartalmasabbá teszik számukra. Emellett, az elmúlt években a vörös iszap katasztrófa károsultjainak, valamint a veszprémi kórháznak is támogatást nyújtottunk, és utóbbi tevékenységünket a jövőben is folytatni kívánjuk.

Napjainkban a gyerekek szinte már mobiltelefonnal a kezükben születnek, így egyre égetőbb kérdés az internetbiztonság is. Az Euronics ezért felzárkóztató és tájékoztató programot szervez 2016-tól, mely programot a jövőben kiterjeszti további megyeszékhelyekre a digitális írástudatlanság témájában. Természetesen elsőként veszprémi általános iskolák bevonásával indul el a támogató kampány. Az interaktív előadások során a diákok információkat kaphatnak az internet kialakulásáról, használatáról, jövőjéről; a hírek hitelességéről; az adatbiztonság és a „cyber bulling” kérdéséről, valamint a megfelelő és kreatív tartalom-előállításról.


Díjaink

2016-ban 12. alkalommal részesültek Superbrands-díjazásban a legkiválóbb fogyasztói márkák. „A Superbrands védjegy minden esetben minőségjelző, tudatosságra nevelő, valamint döntésmegerősítő kommunikációs eszköz, segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában.” A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottság 2017-ben az Euronics Műszaki Áruházláncot másodszor is elismerésben részesítette.

Ez a díj is bizonyítja, hogy a vállalat a helyes úton jár, és a vásárlók mellett a szakma is elismerően vélekedik az idén 27 éves Euronics teljesítményéről. A vállalat alapelve, hogy csak a kitartó és szakértői munka hozhatja meg az efféle elismeréseket és visszajelzéseket. A vevői igények figyelemmel kísérése, valamint a szolgáltatások tudatos építése mellett pedig ezek azok a tényezők, amelyek megalapozzák a vállalat értékét, hitelességét, és garanciát nyújtanak, hogy a vásárlók a jövőben is az Euronics-et válasszák.

A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjra megalapításától fogva, többször is pályáztunk és több díjat is nyertünk. A Díj az ügyfélvéleményekre és a korszerű és elvárható ügyfél-kiszolgálási sztenderdek gyakorlati megvalósulására alapozva nyújt objektív képet az egyes vállalatok ügyfél-kiszolgálási színvonaláról. Ezek az elismerések ügyfélszolgálatunk munkáját dicsérik.


Vállalati alapelvek

A cég filozófiája igen egyszerű. Az Euronics egy családias légkörű hely, ahova, ha betér a vásárló, mindig kedvesen fogadják, törődnek vele, figyelnek az igényeire, szakértő, de könnyen érthető módon válaszolnak a kérdéseire. Egy hely, ahova bármikor visszatérhet és segítséget kérhet.

Működési folyamatainkat meghatározott vállalati irányelvek szabályozzák, melyek minden területre kiterjednek. Képzett, széleskörű áruismerettel rendelkező értékesítőkkel, szakképzett ügyintézői csapattal, és kibővített szolgáltatási körrel várjuk vásárlóinkat. Legyen szó online vásárlásról, ügyfélszolgálati teendőkről, szaktanácsadásról vagy üzembe helyezésről, az Euronics-re mindig számíthat az ügyfél!


Beszállítói partnerek

Szinte kivétel nélkül, minden multinacionális beszállító a partnerünk, akik a műszaki piacon jelentős szerepet vállal és hosszú évtizedek óta jelen van. Partneri kapcsolatainkat egyedi, beszállítói igények alapján kötjük velük. Nagyobb alapterületű áruházainknak köszönhetően például lehetőségünk adódik TV, otthoni házi-mozi rendszerek felhasználóbarát bemutatásához, ennek megvalósítása pedig beszállítói kapcsolataink révén jön létre.

A teljesség igénye nélkül, hosszú évek óta együttműködő partnereink között tudhatjuk Magyarország piacvezető és feltörekvő márkáit.


Beruházások

A Vöröskő Kft. 2015 óta folyamatosan, felismerve a terület jelentőségét, komoly bővítéseket hajtott végre az informatikai szervezetben: lecseréltük a szerverparkunkat, virtualizáltuk a teljes kiszolgáló kapacitásunkat. Jelentős mértékben emeltük a teljes rendszer biztonsági szintjét. Az összességében fél milliárdot megközelítő IT beruházások egy dinamikusan fejlődő cég jóval korszerűbb, rugalmasabb üzleti működéséhez nyújtanak professzionális környezetet.

A fejlesztések sora itt nem áll meg, folyamatosan olyan rendszereken dolgunk, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi, személyre szabott kedvezményeket, előnyöket nyújthassunk vásárlóinknak. Vásárlóink ugyancsak érzékelhetik kedvező hatását honlapunk új webmotorjának, mely online felületen nyújt majd sokkal kedvezőbb vásárlási élményt. Terveink között szerepel az is, hogy minden áruházunkban dolgozó szakértékesítőnk tablettel dolgozzon, amivel így jelentősen felgyorsulhat és könnyebbé válhat az értékesítési folyamat. Így, ha az adott boltban nem található meg a vásárló által keresett termék, azt munkatársunk azonnal meg tudja nézni, hol érhető el, és onnan akár díjmentesen is ki tudjuk szállítani a vásárlónak.


Panaszügyintézés

Amennyiben áruházunkkal, vagy az Euronics üzleteiben forgalmazott termékekkel kapcsolatosan panasszal élne, központunkban, illetve üzleteinkben személyesen is megteheti ezt.

Központi ügyfélszolgálatunk készségesen áll vásárlóink rendelkezésére, legyen szó konkrét problémáról vagy spontán segítségről.
Telefon: +36 1 411 8434 (H-P: 9:00-18:00; Sz: 9:00-16:00)
Az euronics.hu webáruházat a Vöröskő Kft (székhely: 8200 Veszprém, Pápai út 36., központi ügyintézés helye: 8200 Veszprém, Pápai út 36., Cg.: 19-09-513341 ) üzemelteti.