A babatermék-kereső

Legyél partnerünk!Egy új családtag érkezése csodálatos esemény. A mi küldetésünk élménnyé varázsolni a szülők és leendő szülők számára a babatermékek beszerzését – ehhez várunk Benneteket partnereink csapatába.

Pocakmanó.hu Magyarország babatermék-kereső és árösszehasonlító oldala. Az oldal Vlog felületén szakemberek nyújtanak hasznos információkat gyermekvállalással kapcsolatban, egy célzott, összetartó közönséget kialakítva. Adózott eredményünk 10%-ával pedig a Peter Cerny Koraszülöttmentő Alapítványt támogatjuk.

Milyen lehetőségek várnak rátok a Pocakmanó.hu partnereként?

  • Új, célzott marketingcsatorna,
  • kattintás alapú együttműködés,
  • vállalkozásodban futó akciók promóciója social media felületeinken,
  • hírleveles promóciók,
  • banner-elhelyezési lehetőségek weboldalunkon,
  • közönségszavazat alapján elnyerhető „Bababarát” cím,
  • közös nyereményjátékok, kampányok.

Minden partnerünknek ingyenesen biztosítjuk az átkattintásokat! 

További információ és árlista ide kattintva elérhető!

Várunk Titeket a Pocakmanó.hu partnerei között! Keressetek minket bizalommal a partner@pocakmano.hu e-mail címen!

 

Kik vagyunk mi? Jómagam (Gajdácsi Márk) és feleségem (Gajdácsi-Ilku Dóra) egy hétköznapi házaspár vagyunk, egy csodaszép kislány szülei.
Ugyanakkor nem volt olyan könnyű, hogy kislányunk (Szonja) most itt legyen velünk és a családunk szeme fénye legyen.

Mi ugyanis nagyon sokáig próbálkoztunk a gyermekvállalással, de sajnos nem akart összejönni.
Amikor pedig egyszer sikerült, üres volt a petezsák.

De miért is lényeg ez?

Nos, mert rengeteg olyan téma van gyermekvállalás során, ami egy huszonéves fiatalnak teljesen ismeretlen egészen addig, amíg bele nem csöppen.
Legyen az a téma a meddőség, üres petezsák, pajzsmirigy túlműködés, leiden mutáció, stb.

A Google a barátunk, de a fentieket begépelve az ellenségünk, mivel az első cikk azt írja, hogy minden rendben, nem kell aggódni, a második cikk pedig azt, hogy soha nem lehet gyereketek.

Ezért született meg a gondolat, hogy csinálunk egy vlog oldalt, ami pontról pontra végig viszi az adott élethelyzetéig a kedves látogatót, ahol releváns emberektől kaphat, releváns és hasznos információt.S hogy az ingyenes vlog mellett, még több segítséget tudjunk adni a leendő szülőknek/friss szülőknek, ezért elhatároztuk, hogy megalkotjuk Magyarország első kifejezetten mama-babatermék árösszehasonlító oldalát, ezáltal a megnyugtató válaszokat kapott leendő szülők; az oldal ezen részén a számukra legmegfelelőbb ajánlat alapján szerezhetik be a kismama-baba termékeket.

Jómagam a műszakvezetői állásomat otthagytam és mindent egy lapra feltéve: Elhatároztuk a GYED-en lévő feleségemmel - Dórival -, hogy megvalósítjuk a fenti projektet, hogy minden leendő kismamának, kispapának segíteni tudjunk. :)

Amennyiben a Ti csapatotok is szívesen lenne az első Pocakmanó Partnerek között, úgy örömmel várjuk megkeresésetek, ami után részletesen is mesélünk a Pocakmanó Partnerségről! 

Üdvözlettel,
Márk és Dóri
(Gajdácsi Márk és Gajdácsi-Ilku Dóra)
Pocakmanó.hu
MG Media Kft.
+36/30 941-5479
partner@pocakmano.hu