A babatermék-kereső

Telekom Hello Biznisz Klub

A Hello Biznisz egy átfogó, hosszú távú kezdeményezés, amelynek célja, hogy a Telekom felhívja a vállalkozók figyelmét az attitűdváltás fontosságára, a digitális eszközökben és megoldásokban rejlő előnyökre.

A Hello Biznisz nem csak egy digitális edukációs honlap, hanem egy program ami azt a célt szolgálja, hogy a vállalkozók jobbakká váljanak.
Jobban értékesítsenek, jobb legyen a cégük marketingje, hatékonyabban működjön a vállalkozásuk, megtalálják a lehető legjobb alkalmazottakat, merjenek és tudjanak exportálni vagy termék- és szolgáltatási portfóliót szélesíteni.
Ezen kihívások egy részén különböző digitális megoldásaik tudnak segíteni, ám az oldalon ennél sokkal szerteágazóbb kérdésekre is igyekeznek pragmatikus és érdekfeszítő megoldásokat adni.

Hello Biznisz Klub

"A Hello Biznisz-szel reményeink szerint:
Bátorítjuk üzleti ügyfeleinket abban, hogy ne féljenek lépést tenni a tudásért. Konkrét, azonnal hasznosítható, rövid, érthető, frappáns és szerethető tartalmakkal, tippekkel támogatjuk a mindennapi küzdelmeikkel élő, és időszűkében lévő vállalkozókat. „Ne félj lépést tenni a tudásért!”
Tudatosítjuk partnereinkben, mit csinálnak jól és mi az, amiben fejlődhetnek. Mindezt úgy tesszük, hogy tartalmat, szakértőket és személyes jelenlétet adunk. „Gondolkodj másképp!”
Kutatásainkból és ügyféltapasztalatainkból azt látjuk, hogy a vállalkozások jól megfogható, érthető, hasznos anyagokra vágynak, olyan területek kapcsán, mint a pénzügy, stratégia, HR, marketing, ügyfélkapcsolat fejlesztés, és arra kíváncsiak, konkrétan milyen eszközt hogyan használjanak a digitalizációs palettából. Erre szeretnénk jó válaszokat adni, az online kkv edukációs platformmal.
Tudjuk, hogy a cégvezetés nem könnyű, de együtt ezt is sikerre vihetjük."


Ezt a célt támogatja a Pocakmanó.hu, ezért 2022 januárjától mi is Telekom Hello Biznisz Klub-tagok vagyunk!
Ha Te is szeretnél Klub tag lenni, akkor regisztrálj ide kattintva! :)