A babatermék-kereső

Gabi

"Semmi sem annyira csodálatosan puha mint kisbabád bőre. Ahogyan számodra is, a Gabi csapata számára is éppoly fontos mindezt megőrizni. Ezért immáron 50 éve, 1969 óta ápolja az újszülöttek, babák és gyermekek bőrét.

Kezdetben a Gabi márka, a Caola cég tulajdonában volt, később, 1997-ben a SaraLee Zrt. vásárolta meg, majd 2010-ben az Unilever tulajdonába került. Az elmúlt évtizedek alatt sok változáson ment keresztül, azonban a hosszú évek sem feledtetik velünk a Gabi termékek finom illatát, az ikonná vált kiselefántot, vagy a mosolygó babafejet, ami a márka logójában a mai napig megtalálható.

Nemcsak az ikonikus külső elemek, hanem termékeink kiváló minősége is bizonyított az évek során. Nemzetközileg elismert szakértőink elkötelezetten keresik mi a leghatékonyabb és legmegfelelőbb kisbabáink érzékeny bőrének. Termékeink mindegyike bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, kíméletes formulái pedig már újszülött kortól használhatóak. A babaápolás számos területén kinálunk megoldást, kezdve testápolától, egészen a hajápolásig megtalálhatók termékeink a boltok polcain." - Gabi.hu

Ha érdekelnek a Gabi termékek a Pocakmanó.hu kínálatában, akkor kattints ide! :)